tiistai 9. joulukuuta 2014

Christmas Cleanup + TYLLi Discount Code

Joulusiivous ja TYLLin Alli-matto lattialle!


Jutussa mukana jouluinen yllätys, joka on toteutettu yhteistyössä TYLLi:n kanssa. Kaikki vuoden 2014 jouluyllätykset löytyvät Christmas surprises 2014 -tunnisteen avulla!

Kun kuulen ihmisten puhuvan joulusiivouksesta, minulle iskee valehtelematta kateus. Joulusiivous… Missä välissä minä sellaista ehtisin tehdä, kun en ehdi aina viikkosiivoustakaan tehdä. Muistan vielä, kun sinkkuvuosina siivosin ennen jouluaattoa kaksi päivää putkeen. Yhtenä vuonna päätin siivousurakan edetessä, että nyt sanotaan hyvästit myös männyn värisille portaille. Kyllä, aloin hioa lakkaa portaista ja pian olin jo maalaamassa ensimmäistä kerrosta maalia portaisiin. Ja jouluaattona koti oli siisti - ja portaissa tuore maali.

Näitä keittiöpyyhkeitä (Kiikar Vision) käytetään meillä vessassa. Sopivat sinne!


Lapsiperheellisenä ja varsinkin pienen vauvan äitinä on pitänyt pistää asiat uuteen järjestykseen. Lapsien kasvaessa toivon, että voin touhuta heidän kanssaan - tehdä myös joulusiivouksen. Tytär onkin tässä jo ottanut oppia. Eilen tyhjensin lipaston, jotta laittaisin sinne kansioita. Oltuani hetken poissa tulin takaisin, ja tytär asetteli tavaroita takaisin lipastoon. Minä järjestelen, tytär kertoi. Hän tykkää myös aivan valtavasti pyyhkiä pölyjä - tai oikeastaan kastaa rättiä sankkoon ja lämäyttää vettä valuva rätti johonkin - juosten taas takaisin sankolle kastelemaan rättiä.

Mutta tästä se alkaa?

Uusi korkkaamaton saippua (Mutkutti) joulun kunniaksi esille.


Juteltiin viikonloppuna ystävien kanssa joulusiivouksesta. Yksi sanoi, ettei moista jaksa stressata: Ei olla kuitenkaan edes kotona. Niin mahtavaa, että voi olla stressaamatta asiaa; arvostan! Ja täydensin: Itse en vain pysty olemaan stressaamatta, vaikka kuinka yritän. Toinen ystävä siihen: Kyllä siitä kuitenkin saa jotain, se kuuluu jotenkin jouluun.

Niin, ehkä tänä vuonna siis vain stressaan siivotonta kotia, mutta en siivoa silti ajan puutteen vuoksi? Ja saan siitä sen joulumielen?

Tai sitten aloitan jo tänään ja siivoan joka päivä jonkin huoneen. Mitä teillä kuuluu joulusiivoukseen? Menettekö kaappeihin asti? Itse harvemmin, mutta toiveena olisi mahdollisimman pölyttömät ja puhtaat pinnat - myös pesuhuoneessa ja kyllä; saunassakin. Saunan voi onneksi jättää tänä vuonna laskuista, sillä remontin takia se toimii varastona...

Vessan siivosin jo muutama viikko sitten. Se oli siivottava, sillä sain sinne uuden asukkaan; TYLLin Alli-maton, ja mitää uutta ei tohdi kotiuttaa likaiseen ympäristöön. Tästä intoutuneena laitoin myös Mutkutilta saamani uuden saippuan vanhan tilalle ja puhtaat Kiikar Housen pyyhkeet koukkuihin. Ja järjestelin kaikki purkit ja purnukat - ja jos vauva ei olisi herännyt kesken hommien olisin varmaan siivonnut kaapinkin sisälön kuntoon. Siivoaminen lähtee minulla siis usein lapasista; aikaa menee järjestelyihin ja tilojen kaunistamiseen enemmän kuin itse siihen siivoamiseen.

Ero tehdasvalmisteisen ja käsin tehdyn maton välillä!


Siitä asti, kun valkoinen lattia saumattiin olen pelännyt, että saumat näyttävät pian kauheille - ja matto olisi saatava pian. Mutta miten vessamatot ovat kaikki niin tylsiä - samanlaisia - ja kuin suoraan tehtaan linjoilta eteen iskettyjä? Katselin näitä TYLLin mattoja jahkaillen yli vuoden miettien, olisiko näistä pelastus, ja myönnän, että ilman tätä blogiyhteistyötä jahkailisin varmasti vieläkin. On nimittäin niin vaikea arvioida, miten matot sopivat mihinkin tilaan. Ja kun matot maksavat suhteellisen paljon, päätöksen teko on entisestä vaikeampaa.

Nyt kun sain blogiyhteistyön kautta tämän maton, olen jo tilaamassa TYLLiltä toista pienempää Alli-mattoa lipaston eteen. Eli kyllä; matto sopii mielestäni täydellisesti vanhan talon vessaan. Vai mitä tykkäät?

A l e k o o d i

Nyt sinullakin on mahdollisuus kotiuttaa jouluksi kotiin uusi matto TYLLiltä, ja kannustimeksi TYLLi antaa teille lukijoilleni 10 prosentin alennuksen varastovalmiista matoista! Alennuksen saat mainitsemalla blogini nimen: Mrs Sinn. Alennus on voimassa 9.12.-14.12.2014 - ja tällöin tilaukset ehtivät myös jouluksi kotiin. Varastovalmiit matot löydät siis tästä: klik!

TYLLi valmistaa mattoja myös mittatilaustyönä asiakkaan väri-, koko- ja tyylitoiveita kuunnellen - kuten meidänkin vessan Alli-matto valmistui. Luonnollisesti tällaiset mittatilaustyöt eivät enää ehdi ennen joulua valmistua, mutta myöhempää ajatellen: jos vaikka kaupasta ei ole löytynyt teidän kotiin juuri sellaista mattoa, jota haluaisitte.

Näyttää hyvälle - vai mitä?
* * * * *

Christmas cleanup is like tradition in our house - but in these circumstances (little baby at home) I have to give up little - do things, if I have time and chances to do it. I got this TYLLi's carpet, and could not put it in to the toilet without cleaning the room. So, I have started the operation, and maybe I will try to do every day something before Christmas. After cleaning the toilet also new soap (Mutkutti) and clean towels (Kiikar House) were nice to open!

D i s c o u n t  C o d e

The Carpet in the pictures is made by TYLLi in Finland. You have now chance to get 10 % discount from TYLLi's stock ready carpets using the code "Mrs Sinn" in TYLLi's SHOP. The code is value between 7.12.2014 - 14.12.2014. TYLLi makes also carpets by customer's hopes, but if you want something before Christmas, check the selection in the SHOP!

2 kommenttia:

  1. Oi, hienolta näyttää! Itse nautin juurikin tuosta järjestelemisestä (jos sille vain on aikaa), samalla tulee järjesteltyä omaa päätäkin, ja siivoamisen jälkeen tuntuu että neliöitäkin tulisi lisää, toiveajattelua ehkä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö näytäkin? :) Niinpä, järjestely on niin kivaa, että vie helposti mennessään. Mies aina ihmettelee, miten hän imuroi tunnissa talon, mutta minulla siihen menee helposti päivä ;D

      Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!