tiistai 30. joulukuuta 2014

Little and Tiny Beds Side by Side

Joulupukki toi lapsen ja nuken sängyn meille.

Joulupukki toi meille kaksi uutta sänkyä; toisen tyttärelle ja toisen hänen Otsolleen. Tyttären sängyn esittelinkin jo aiemmin, mutta nyt kuvissa myös Otson sänky. Otso on niin iso nukke, että tyttären isoisä teki hänelle mittatilaussängyn tädin suunnitelmien pohjalta - ja täti maalasi ja teki petivaatteita sänkyyn.

Otso on siksi niin iso, että hänelle voi pukea oikean vauvan vaatteita; toisen tädin lahja tyttärelle vuosi sitten jouluna. Täti osti ihan tarkoituksella tämän kokoisena, sillä tunsi minut; Otso on saanut serkkujen vanhoja vaatteita, mutta pian myös pikkuveljen. Eikä tarvi tehdä nukelle erikseen vaatteita - tai ostaa niitä erikseen. Kierrätystä!

Tähän asti Otso onkin ollut vähän liian iso tyttären leikkeihin, kun tytär ei ole meinannut jaksaa kantaa häntä - mutta nyt alkaa olla jo sopiva leikkeihin. Ja nyt uusien sänkyjen myötä Otson pitää nukkua omassa sängyssään tyttären sängyn vieressä. Tulee todella iso itku, jos Otson peti on kauempana - tai jotenkin väärin siinä vieressä.

Täällä vietetään kenties rankinta lomaani ikinä; vauva ei ole nukkunut kunnolla pariin viikkoon. Ja mies on päättänyt saada lomallaan remonttia kunnolla eteenpäin. Äiti siis ei nuku, ja päivät ovat täynnä ohjelmaa kotitöiden, vauvan, tyttären ja siihen vielä päälle remontin kanssa. Ai niin, ja lauantaina on ristiäiset, ja niitäkin pitäisi valmistella. No, enää reilu viikko lomaa jäljellä; ehkä kestän tämän ja sitten lepään - alkaa äidin loma, kun mies menee töihin ja tytär tarhaan.

Tämän vuoksi siis hiljaisempaa myös blogissa, mutta tammikuussa varmasti tulee päivityksiä remonttiin liittyen - ja vauvaankin!

Loppuun laitankin kysymyksen: onko kivoja ja helppoja tarjoiluehdotuksia ristiäisiin? Ajattelin pidättäytyä vähässä valikoimassa; täytekakussa, suolaisessa piirakassa ja vaikka konvehdeissa - mutta jos näihin on hyviä jippoja, otan kaikki vinkit ilolla vastaan!

Ai niin ja vielä ne arvonnat: eilen arvoin voittajat Second Chancen lakanoille (voittaja: "Hetelma"), HienoStellan korulle (voittaja: "Siinatar") sekä Risakon kukkarolle (voittaja: "Koiperhonen"). Voittajille on laitettu viestiä - ja oli suuri ilo ilahduttaa heitä! Loppuviikosta arvon voittajat vielä Ideakorun toivomusluulle sekä Ululain Sulo-tyynylle - ja Sulo-tyynyn arvontaan ehdit myös vielä osallistua tästä, jos et ole vielä osallistunut.

Ja vielä toivotan varmuuden vuoksi myös hyvää uutta vuotta!

Vanha puusänky ja itse tehty nukensänky rinnakkain.


We got two beds at Christmas; one to our daughter and another to her doll. The doll's bed have to be now next to our daughter's bed. The doll's bed is made by grandfather and aunt, because the doll is bigger than normal dolls are. There is also reason, why the doll is so big: the doll can use normal baby clothes - and because of that, we do not have to sew new doll clothes or buy them. Recycling on the other words!

4 kommenttia:

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!